Διάρκεια:   10, 12 ημέρες

Κόστος από: 1250 €

Αναχωρήσεις: 25/7, 13/8, 29/8, 12/9, 16/12, 23/12, 30/12. Κάθε Τρίτη από 5/9 έως 20/12 & 12/1 – 30/3/2018,  Κάθε Σάββατο από 5/9 έως 20/12 & 12/1 – 30/3/2018

Πρόγραμμα

Πτήση για το Μπαλί με ενδιάμεση στάση.
Μετά την άφιξη, τις πρώτες πληροφορίες για το εξωτικό νησί, θα τις λάβετε από τον ξεναγό σας κατά τη διάρκεια της μετάβασή σας σε παραλία του νησιού. Χρόνος ελεύθερος για τακτοποίηση ξεκούραση και απόλαυσης των παροχών της μονάδας σας.
Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και θαλάσσιες δραστηριότητες.
Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και θαλάσσιες δραστηριότητες.
Προαιρετική εκδρομή στη βόρεια πλευρά του νησιού με επίσκεψη στη λίμνη Μπράταν γνωστή για τον πλωτό ναό της Ulun Danu, αφιερωμένο στη θεά του νερού.
Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και θαλάσσιες δραστηριότητες. Αξίζει να κάνετε ράφτινκ στον λευκό ποταμό, βόλτα με ελέφαντες στη ζούγκλα, κολύμπι με δελφίνια, εκδρομή στο Λόμποκ και τα νησιά Γκίλι για κολύμπι σε υπέροχες θάλασσες, επίσκεψη στο πειρατικό πάρκο και τέλος εκδρομή στο Κομόντο για να δείτε από κοντά τους διάσημους δράκους του.
Πρωινό και αναχώρηση για την ενδοχώρα του νησιού γνωστό για τους παραδοσιακούς του χορούς όπως ο χορός Barong και Keris, που μας λένε ιστορίες από την αρχαία Ραμαγιάννα. Απολαύστε την ομορφιά και την επιδεξιότητα αυτού του χορού με την πρώτη σας στάση και μάθετε για την αιώνια σύγκρουση του καλού με το κακό. Ακολουθεί η επίσκεψη σε παραδοσιακό οικισμό, για να δείτε από κοντά τη τέχνη της ξυλογλυπτική και να αγοράσετε από τη πηγή τους οτιδήποτε ξυλόγλυπτο επιθυμείτε. Επόμενος σταθμός η περιοχή Kintamani, για να δείτε τη μαγευτική λίμνη Batur και το ενεργό ηφαίστειο του (1730 μ.) Στάση για γεύμα (προαιρετικά) με θέα το ηφαίστειο και τη λίμνη. Τέλος θα επισκεφθείτε το Tampaksiring, για να προμηθευτείτε και εσείς το άγιασμά του, η κατά τους ντόπιους «πηγή νεότητας».
Πρωινό, ήμερα στην διάθεση σας, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα μασάζ και χαλάρωση στο τοπίο που σας χαρίζει η περιοχή.
Ελεύθερος χρόνο μέχρι την απογευματινή σας μεταφορά στο αεροδρόμιο του Ντενπασάρ και πτήση προς τη Σιγκαπούρη. Μεταφορά στο ξενοδοχείο σας.
Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και βόλτες στην πανέμορφη πόλη. Μην ξεχάσετε να κάνετε μία βόλτα στα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης (κήπους ορχιδέας, κήπους Άβαταρ, μυθικό θαλάσσιο λέοντα, κινέζικη και ινδική συνοικία, το κέντρο διασκέδασης Κλαρκ Κη) και τέλος να επισκεφθείτε το νησί Σεντόσα μεσημεριανή ώρα για να δείτε το διάσημο σόου και το νυχτερινό σαφάρι.
Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και βόλτες στην πανέμορφη πόλη.Μην ξεχάσετε να κάνετε μία βόλτα στα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης (κήπους ορχιδέας, κήπους Άβαταρ, μυθικός θαλάσσιος λέοντας, κινέζικη & ινδική συνοικία, κέντρο διασκέδασης Κλαρκ Κη) και τέλος να επισκεφθείτε το νησί Σεντόσα μεσημεριανή ώρα για να δείτε το διάσημο σώου και το νυχτερινό σαφάρι.
Πολύ πρωινή πτήση επιστροφής με απευθείας πτήση στην Αθήνα την ίδια ημέρα.
  • Αεροπορικά εισιτήρια σε πτήσεις της Scoot (θυγατρική της Singapore & Tiger) με το νέο αεροσκάφος dreamliner της Βoeing, με χρήση αποσκευής 20 κιλών (χωρίς φαγητό)
  • Διαμονή σε 5* ξενοδοχεία με πρωινό (5 νύχτες Νούσα Ντούα/ 2 νύχτες Ούμπουντ & 2 νύχτες Σιγκαπούρη σε 4* ξενοδοχείο)
  • Μεταφορές εκδρομές, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων.

  • Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά

Σημειώσεις:     

Η αναχώρηση της 29/8 δεν περιλαμβάνει Σιγκαπούρη και εκτελεί 2 εκδρομές στο Μπαλί με συνολικό κόστος 1.290€
ΛΟΜΠΟΚ: Υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης της διαμονής στο Ούμπουντ με το ξενοδοχείο Novotel coralia Lombok 4* με επιβάρυνση 95€ από το παραπάνω πακέτο (συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εσωτερικών πτήσεων και μεταφορών)
 ΝΗΣΙΑ ΓΚΙΛΙ: Υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης της διαμονής στο Ούμπουντ με το ξενοδοχείο Vila Ombak (Gili Trawangan) με επιβάρυνση 185€ από το παραπάνω πακέτο (συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εσωτερικών πτήσεων στο Λόμποκ και μεταφορών)

Τηλεφωνήστε μας στο : 210 3290100

Συμπληρώστε τη φόρμα και επικοινωνήστε μαζί μας!

captcha