Διάρκεια:  11 ημέρες

Κόστος από: 1690 €

Αναχωρήσεις 2017: Κάθε Κυριακή & Δευτέρα εκτός εορτών 1/6-20/12 & 12/1-31/3

Πρόγραμμα

Πτήση με ενδιάμεσο σταθμό για τη χερσόνησο Γιουκατάν και συγκεκριμένα το παραθεριστικό θέρετρο του Κανκούν. Μεταφορά στο ξενοδοχείο σας και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση.
Προαιρετική πρωινή επίσκεψη στο διασημότερο πάρκο του Μεξικού, βουτηγμένο σε μία ζούγκλα και με το υδάτινο στοιχείο να κυριαρχεί. Κολυμπήστε ομαδικά σε σπηλιές και ποτάμια νερού (σενότε), εξερευνήστε το θαλάσσιο κόσμο της περιοχής, κολυμπήστε με δελφίνια, φωτογραφηθείτε με φλαμίνγκο και πολύχρωμους παπαγάλους, μάθετε από κοντά για τη ζωή των τροπικών πτηνών της ζούγκλας, των πεταλούδων & των τζάγκουαρ (Ιαγουάροι). Επιλέξτε το εστιατόριο και το είδος διατροφής που επιθυμείτε και ξεκουραστείτε παίρνοντας το γεύμα σας και τέλος παρακολουθείστε μία δίωρη φαντασμαγορική παράσταση από 300 και πάνω μουσικούς και ακροβάτες που δίνουν το καλύτερο εαυτό τους για να σας ταξιδέψουν στην ιστορία της χώρας τους.
Πρωινή μεταφορά και εκδρομή στην περιοχή Τσιτσέν Ιτζά.... Μία εξαιρετική αρχαιολογική περιοχή με τη πυραμίδα των Μάγιας να αποτελεί το τέλειο δείγμα αρχιτεκτονικής-κατασκευής και μαθηματικών. Η περιοχή συμπληρώνεται με το στάδιο παραδοσιακού ποδοσφαίρου, το μνημείο των στρατιωτών, το αστεροσκοπείο, και τη σενότε. Γεύμα έχει προβλεφτεί και θα δοθεί κατά τη διαδρομή. Συνεχίζεται οδικώς για τη Μέριδα κάνοντας μία πανοραμική ξενάγηση της αποικιακής πόλης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο.
Πρωινή εκδρομή στην ερειπωμένη πόλη Καμπάχ και τις αρχαιότητες του γειτονικού ιστορικού Ουσμάλ (Uxmal), με την Πυραμίδα των Μάγια, να κερδίζει τις εντυπώσεις σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο σας στη Μεριδα. Γεύμα έχει προβλεφτεί κατά τη διάρκεια της εκδρομής.
Πρωινή πτήση για τη πόλη του Μεξικού και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα μεταφερθείτε στο μεγαλύτερο αρχαιολογικό χώρο του Μεξικού, τις πυραμίδες της Τεοτιχουακάν- που υπήρξε η αρχαία θρησκευτική πρωτεύουσα των Tεοτιουακάνος και τόπος προσκυνήματος για τους Aζτέκους. Θα γνωρίσετε τη λεωφόρο των Nεκρών, που διασχίζει το κέντρο της πόλης και περιστοιχίζεται από θρησκευτικά και τελετουργικά συγκροτήματα, με εντυπωσιακότερα την Πυραμίδα του ‘Hλιου, την μεγαλύτερη κατασκευή στην Προκολομβιανή Aμερική και την Πυραμίδα της Σελήνης. Επιστροφή στη πόλη του Μεξικού για διαν/ση.
Ξενάγηση πόλης, με επίσκεψη του Καθεδρικού ναού, τη πλατεία Συντάγματος, το «Ναό του Δημάρχου», το ανάκτορο των καλών τεχνών, το προεδρικό Mέγαρο με τις περίφημες τοιχογραφίες του Nτιέγκο Pιβέρα, τα απομεινάρια του ναού Tεοκάλι των Aζτέκων και το εντυπωσιακό ανθρωπολογικό μουσείο, όπου φιλοξενούνται οι θησαυροί όλων των προκολομβιανών πολιτισμών της χώρας. (κλειστό τις Δευτέρες). Ακολουθεί μεταφορά στο ξενοδοχείο για δείπνο και διαν/ση.
Πρωινή πτήση για τον αφρώδη μπλε κόλπο Μπαντέρας κα συγκεκριμένα το Πουέρτο Βαγιάρτα, με τα καταπράσινα βουνά, έναν από τους πιο δελεαστικούς παραθαλάσσιους προορισμούς με αμμώδεις παραλίες και φοινικόδεντρα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο σας.
Ημέρες ελεύθερες για δραστηριότητες. Μη ξεχάσετε να επισκεφθείτε τη κρυμμένη παραλία μέσα στο βουνό, να κάνετε βόλτα με άλογα στην ακτογραμμή του Ειρηνικού, ή να κάνετε κομψές αγορές από τη πλούσια αγορά της και τέλος να κάνετε μία όμορφη εκδρομή με σκάφος σε κοντινά νησιά ή να παρακολουθήσετε το διάσημο πέρασμα των φαλαινών. Η επιλογή είναι δική σας!
Ημέρες ελεύθερες για δραστηριότητες. Μη ξεχάσετε να επισκεφθείτε τη κρυμμένη παραλία μέσα στο βουνό, να κάνετε βόλτα με άλογα στην ακτογραμμή του Ειρηνικού, ή να κάνετε κομψές αγορές από τη πλούσια αγορά της και τέλος να κάνετε μία όμορφη εκδρομή με σκάφος σε κοντινά νησιά ή να παρακολουθήσετε το διάσημο πέρασμα των φαλαινών. Η επιλογή είναι δική σας!
Ημέρα ελεύθερη στο ξενοδοχείο σας, μέχρι τη μεταφορά στο διεθνές αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής με ενδιάμεσο σταθμό
 • Αεροπορικά εισιτήρια σε οικονομική θέση με ενδιάμεσο σταθμό
 • Διαμονή σε 3*+ & 4* ξενοδοχεία
 • Εσωτερικές πτήσεις
 • Πρωινό καθημερινά και συνολικά δύο γεύματα
 • Μεταφορές, επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως περιγράφονται
 • Τοπικός ελληνόφωνος αρχηγός / ξεναγός

 • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων, εμπλουτισμένη ταξιδιωτική ασφάλεια € 800
 • Φιλοδωρήματα που πληρώνονται τοπικά

 • Η παραπάνω εκδρομή εκτελείται με το ελάχιστο συμμετοχής 2 ατόμων (αγγλόφωνα).
 • Για να συνοδευτεί από Αθήνα με έλληνα αρχηγό, απαιτείται ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων και επιβάρυνση €160.

 • Έγκυρο διαβατήριο με τουλάχιστον 6 μήνες ισχύ από την είσοδο στην χώρα

 • Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή.
 • Tο νερό δεν είναι πόσιμο.

ΗIGHLIGHTS

Τηλεφωνήστε μας στο : 210 3290100

Συπληρώστε τη φόρμα και επικοινωνήστε μαζί μας!

captcha