«Λευκές Νύχτες» με μια κρουαζιέρα στα κανάλια της «Βενετίας του Βορρά»…

«Λευκές Νύχτες» με μια κρουαζιέρα στα κανάλια της «Βενετίας του Βορρά»…

«Λευκές Νύχτες» με μια κρουαζιέρα στα κανάλια της «Βενετίας του Βορρά» και βόλτα στην ομορφότερη «κόκκινη»  πλατεία του κόσμου.

Ένα ταξίδι στην επιβλητική πρωτεύουσα που συνδυάζει την Ιστορία και την πολυτέλεια , την Μόσχα. Από τη μία η Κόκκινη Πλατεία, ο ναός του Αγίου Βασιλείου, το μαυσωλείο του Λένιν, ο Ναός του Σωτήρος, το Κρεμλίνο με τους Θησαυρούς του, το μοναστήρι Νοβοντέβιτσι ένα από τα ωραιότερα αρχιτεκτονικά αξιοθέατα στις όχθες της μικρής λίμνης εκεί που ο Τσαϊκόφσκι εμπνεύστηκε τη  Λίμνη των Κύκνων, οι λεγόμενες «Επτά Αδερφές» που χτίστηκαν επί εποχής Στάλιν, οι διάσημοι σταθμοί του metro σαν να βρίσκεσαι σε μουσείο μαρτυρούν την Ιστορία αυτής της αγέρωχης χώρας.

Από την άλλη η λάμψη, το Gum το πολυτελέστερο εμπορικό κέντρο, τα εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας όπως το Café Pushkin, το Turandot, η πλατεία των Θεάτρων όπου μπορείς να δεις μια παράσταση των μοναδικών μπαλέτων Bolshoi.

Και τι καλύτερο από το να συνδυάσετε αυτό το ταξίδι σας στην Μόσχα με την υδάτινη πόλη, το όραμα του Μεγάλου Πέτρου, την αυτοκρατορική  Αγία Πετρούπολη. Χαρείτε μια κρουαζιέρα στα κανάλια Γκριμποέντοβα και Μόικα αλλά και στον ποταμό Νέβα και πάρτε μια γεύση της μοναδικής αυτής πόλης. Μια πόλη Μουσείο με τα χειμερινά ανάκτορα Ερμιτάζ, τα θερινά ανάκτορα Τσαρσκόε Σέλο ή Πούσκιν με το μοναδικό κεχριμπαρένιο δωμάτιο, τους κήπους Ανακτόρων Πέτερχοφ με τους κήπους και τα σιντριβάνια με τα χρυσά αγάλματα, το γρανιτένιο ναό του Αγ.Ισαάκ, το ναό του Ρέοντος Αίματος, την Παναγία του Καζάν μια μικρογραφία της Βασιλικής του Αγ.Πέτρου (Βατικανό)

Φυσικά κι εδώ δεν λείπουν οι εξαιρετικές παραστάσεις κλασικού μπαλέτου και όπερας στο θέατρο Μαριίνσκι (Κίροφ), τα πολυτελή εστιατόρια όπως το Sadko ή το παραμυθένιο Povdorie έξω από την πόλη Πούσκιν.

Δείτε εδώ το ταξίδι που διοργανώνει η Manessis Travel στη Μόσχα – Αγία Πετρούπολη

 

Tags:, , , , , ,